שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/08/2010 | 13:44 | מאת: קרין

אני מוצאת שקופ"ח כללית מעכבת את הניתוחים לשרוול קיבה - כאשר מקופוח אחרות המצב אחר! מדוע?

05/08/2010 | 18:27 | מאת: ד"ר אברהים מטר

פנית לכתובת הלא נכונה

08/08/2010 | 14:41 | מאת: כללית

קראתי את אשר כתבת על גבי הפורום בנוגע לעיכוב ניתוחים לשרוול קיבה בכללית. נשמח לדבר כדי לנסות לסייע לך ולטפל בצורה אישית בפנייתך. בכדי להעניק טיפול אישי את מוזמנת להזין את פרטייך- שם, עיר מגורים, טלפון, נושא הפניה בקישור המצורף - http://twisted.co.il/2009/clalit/CS/default.aspx עם מילוי הפרטים נציג של צוות שירות הלקוחות האינטרנטי שלנו ייצור איתך קשר בתוך שני ימי עבודה. במידה ויש עיכוב במענה אנא פני ישירות לשירות הלקוחות בדוא"ל [email protected] , [email protected] ואנו נחזור אליך בהקדם. רק בריאות, יערה, נציגת כללית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים