ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

05/08/2010 | 06:29 | מאת: דורית

בוקר טוב רופא "יותר מיקר" אני כמו רבות אחרות - מתכננת ל"השתרוול" - חוששת מהניתוח אבל מצד שני מבינה את התועלת הרבה מאחורי ההחלטה. אני מבינה שאתה תשדך אותי עם ד"ר דין לפני הניתוח ואת זאת אני רוצה מאד. האם אתה ממליץ על עוד גורם שיהיה בתמונה מעבר למעקב שלו וניתוח שלך? אני רק עושה הכנות לקראת הצעדים ורוצה לעשות את זה בצורה הכי נכונה. תודה רבה ולהתראות בקרוב דורית

05/08/2010 | 10:23 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ניתוח + מעקב דר דין = המקסימום שאפשר לעשות

05/08/2010 | 22:49 | מאת: שושני

דורית שלום ,לך לפני פחות משבוע אני עברתי את הניתוח ,יש לך את הצוות המנצח גם בניתוח וגם לאחר מכן ,ד"ר מטר מדהים ובעל ידי זהב , וד"ר דין יתן לך את הנשמה שלו לכול הדרך. שיהיה לך בהצלחה .

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים