סיכונים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/08/2010 | 19:50 | מאת: הצפונית

יש לי bmi>40ובנוסף יי.ל.ד. וסכרת מאוזנת מטופלת ב 2 גלוקופג, האם הפתרון היחידי בשבילי הוא ניתוח? האם שווה לקחת את הסיכון שבניתוח? בזמן האחרון אני רואה שהמון אנשים מתנתחים כאילו שזב כמו עקירת שן או משהו בדומה. זה הרי ניתוח לכל דבר עם סיכונים בצידו. מה אתם אומרים ומהם הסיכונים שצריך לקחת בחשבון ומה הסיכוי שיקרו?

שלום הצפונית! הניתוח הוא באמת כלי מדהים לירידה מתמשכת במשקל - ורק אם משתמשים בו נכון. לצערי הרב, חלק לא מבוטל מהאנשים, כפי שאת אומרת, ניגשים לניתוח כאילו שזה "עקירת שן" וההצלחה שלהם זמנית. סיכונים יש - 1-2% דליפות, אבל אם יש גיבוי של הרופאים הנכונים - ניתן לטפל בזה בקלות. יש הרבה צדדים חיוביים לניתוח - ובמקום להמשיך לכתוב פשוט תכנסי לאתר שלי dr-dean.co.il ותסתכלי מה אנשים אמיתיים אומרים - אם תרצי אפילו תוכלי להצטרף לפייסבוק שלי ותוכלי ליצור קשר איתם. אשמח ליעוץ לך כמובן לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים