בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/08/2010 | 18:00 | מאת: לייבל

שלום ! רציתי לדעת אם יש לי את כל הבדיקות ביד והכל בסדר חוץ מתת פעילות בלוטת התריס שהיה בבדיקות האחרונות כ537.60 שהמקסימום שצריך להיות זה 4.20 מה עושים כדי לזרז את האיזון של הבלוטה הכי מהר שאפשר? עשיתי תור לאנדריקולוג וקבעו לי רק לעוד חודשיים מה עושים? ועוד שאלה פחות חשובה כמה יעלה לי ניתוח שרוול אני מבוטח רק בכללית מושלם פלטיניום? תודה לייבל

שלום לייבל! 537.60 זה ערך גבוה מאד - אין שום צורה לזרז את מה שאת מבקשת!!! את צריכה אנדוקרינולוג. לגבי שאלות כלכליות - נא לפנות לגורם המבטח שלך. דין

04/08/2010 | 22:52 | מאת: ד"ר אברהים מטר

ניתוח בבי"ח בני ציון, בי"ח ציבורי לא יעלה לך אגורה אחת...צריך רק לדאוג להתחייבות כספית עבור הניתוח מ קופ"ח

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים