שרוול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

04/08/2010 | 10:47 | מאת: מרים

קיבלתי החלטה לאחר כשנה של התלבטויות לעשות ניתוח שרוול אצל דר' גרון בפוריה אני מתחת הBMI המאושר בכללית אבל עקב יתר לחץ דם ושומן בדם המליצו לי בקופת חולים ללכת לכוון זה ובעוד כשבוע אני עוברת את הניתוח אני רוצה לשתף אחרים בהחלטה זו הגיע הזמן שנעשה זאת גם בשביל הבריאות ולא רק בשביל היופי למרןת שזה 98% מהצורך להרזות רק מה הזריקןת שצריך להזריק 21 יום למה זה נועד בהצלחה לכולם

04/08/2010 | 14:28 | מאת: גרגמלה

אפשר לשאול איך עשית את זה? איך קיבלת אישור לניתוח כשאת לא באינדיקציות? מה אמר רופא המשפחה שלך? גם אני רוצה!!!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים