הפניה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/08/2010 | 21:30 | מאת: רונן

יש לי הפניה לכרוגיה כללית והפניה לאנדוקרינולוגיה זה מספיק בכדי להגיע אליכם יש לי תור ביום ג הקרוב ואני איש צבא קבע במידה וזה לא מספיק אנא רישמו לי איזה הפנייות להביא תודה רבה

שלום רונן! להתחלת התהליך בבני-ציון מתחילים בפגישה במרפאת התזונה והבריאות המנוהלת על ידי מומחה למחלות דרכי עיכול ותזונה - אם תבוא לכירורג הוא מייד יגיד לך שאתה צריך את המרפאה קודם. המרפאה מפוצצת - ולקביעת תור רק דרך השארת הודעה במשיבון של מרפאת התזונה 04-8359941 ואשמח לחזור אלייך. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים