מס' שאלות לד"ר אברהים

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/08/2010 | 20:07 | מאת: גלית

ד"ר שלום רב עברתי ניתוח טבעת לפני מס' שנים הכל היה בסדר עד לפני כמה חודשים שהגעתי להזרקת חומר ולא היה ניתן היה להזריק הסברה שהפורט התהפך.עברתי ניתוח לתיקון בניפוח הראשון החומר נכנס והכל היה בסדר. בניפוח השני הרופא לא הצליח לנפח. הטבעת בצילום ניראת במקום כנראה ששוב הפורט התהפך. האם יש סיכוי שהטבעת עצמה מפונצ'רת?האם ניתן לראות זאת תחת שיקוף? תודה מראש על תשובתך

03/08/2010 | 21:45 | מאת: ד"ר אברהים מטר

טבעת מפנצרת זו בעיה אחרת לגמרי ...פשוט אצלך הכפתור שוב התהפך..ממליץ לך לפנות למכון רנטגן בי"ח בני ציון 04-8359352 ולקבוע תור לניפוח טבעת תחת שיקוף, ברוב המקרים של התהפכות טבעת הם מצליחים תחת שיקוף למצוא את הפתח ולנפח אותו. טבעת מפונצרת היא טבעת שמנפחים אותה וכעבור זמן מה נפתחת מחדש

04/08/2010 | 11:17 | מאת: גלית

ד"ר אברהים אני ממש מודה לך על תשובתך. אני עברתי את הניסיון לניפוח פעמיים תחת שיקוף ולצערי הרב זה לא צלח. אני בעוד כמה ימים אנותח בשלישית (לפני כן ניסו בהרדמה מקומית והפעולה הופסקה כי זה כאב לי נורא).מה שמטריד אותי זה החוסר הבנה שלי או הידיעה שבזמן הניתוח נניח שמחזרים את הפורט למקום תופרים ומסדרים איך אפשר לדעת אם הטבעת עצמה תקינה? יש אפשרות לדעת תוך כדי? אני מתייעצת איתך כי חשוב לי לשמוע את חוות דעתך למען האמת אני ממש ממש מיואשת. התרגלתי להיות במשקל תקין כבר שנים ופתאום עליה של 15 ק"ג ואני לא מצליחה להתגבר על הרצון לאכול. שמתי לב שמנתחים בעלי שם לא מצדדים בניתוח טבעת אלה נוטים יותר לכוון השרוול. המון המון תודה לך

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים