שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/08/2010 | 20:04 | מאת: מרלין

שלום ד"ר יקר...אתם אומרים לנו אנחנו המשרוולים לשתות הרבה מים... שאלתי היא המים לא עלולה להרחיב את הקיבה הקטנה שלנו? תודה

שלום מרלין! מי זה אתם? בשום מקום לא כתבתי לשתות הרבה מים. אני כן כתבתי לשתות לאט ולא בבת אחת. אנא ממך, אל תצטטי אותי (אותנו) לא נכון. אם מקשיבים לכללים הנכונים - אין שום סכנה להרחבת הקיבה. אני שוב אומר לך כמו שאמרתי לך מספר פעמים כבר - חבל שאין לך את הגיבוי התזונתי-הרפואי המתאים שצריך להיות לאחר ניתוחים כאילו. דין

04/08/2010 | 08:22 | מאת: מרלין

אני התכוונתי אותם..יעני בדרך כלל הרופאים..לא התכוונתי אליך באופן פרטי.. תודה על התשובה והמשך יום טוב

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים