התחלת תהליך

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/08/2010 | 07:45 | מאת: כנרת

שלום רב! אני מתעניינת בשרוול קיבה - ורוצה להתחיל את התהליך. אין ספק שלאחר חיפושים רבים מצאתי את המקום הנכון של צוות רפואי -מקצועי שמוכן באמת לעזור לאנשים. איך הכי טוב להתחיל את התהליך? תודה רבה כנרת

שלום כנרת! הכי הכי טוב להתחיל את התהליך איתי - כיוון שצריך כבר להבין כבר מההתחלה שהניתוח הוא כלי עזר טוב לשינוי מהותי תזונתי בחיים. אשמח לעזור לך במסגרת מרפאת התזונה בבני-ציון או לחילופין יצירת קשר דרך האתר שלי dr-dean.co.il. יום נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים