דר דין היקר: בעוד יומים אעבור ניתוח

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

02/08/2010 | 17:32 | מאת: טלוש

דר דין שלום לך שאלה אולי קצת מוזרה, אבל להכין לי בבית מסחטת מיצים וירקות קשים? כדי שהויטמינים יוטמעו טוב טוב? תודה טלי

שלום טלי! זו לא שאלה מוזרה - כבר נשאלתי אותה לפני כמה עמודים - ואני מוכן לכל דבר. אפשר להכין את המסחטה - רק חשוב שתביני כבר עכשיו שהמיץ של הפירות הוא סתם סוכר (פרוקטוז) ולא צריך הרבה מזה. לגבי הירקות - תלוי איך את עושה את זה. זה לא ממש לשלב הראשון - אבל עוד נדבר על זה. יום נפלא דין

02/08/2010 | 21:31 | מאת: טלי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים