שלום ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

01/08/2010 | 21:10 | מאת: טלי

ממממש לצערי נאלצתי לדחות את התור של מחר. כשדיברנו בטלפון שכחתי לגמרי אירוע חשוב שנקבע מזמן לאותו יום, ואי אפשר להזיז. אני מקווה שבכל זאת יסתדר ביום שישי. היתי מאוד מעניינת לקבל ממך יעוץ ראשוני ולבחון הלאה את עניין הליווי. מקווה שלא יצרתי בעיה בביטול, טלי

הי טלי! כפי שאמרתי לך שיחה כזאת - לא צריכה להיות על רגל אחת ומהר. זהו צעד חשוב בחיים וצריך להתחיל אותו נכון! המרפאה של יום שישי הוא של מבוטחי קופ"ח - ואני מסיים אותה מוקדם מתמיד בגלל נסיבות אישיות, אחרת הייתי רואה אותך אחרי 11:00. נהיה בקשר- הבטחתי דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים