אחרי שרוול כמעט 3 שבועות

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

31/07/2010 | 21:58 | מאת: ענבל

שלום לכם, כפי שציינתי אני אחרי הניתוח הייתי אתמול במיון בעקבות הקאות חוזרות ומרובות (אמרו שאין חסימה אחרי ששתיתי את הנוזל המגעיל הזה איייכככססס )חזרתי לביתי והתחלתי לשלשל במקום להקיא יש לציין כי אני לא אוכלת כלום לדוגמא:רבע פרוסה עם מזולה לייט +4 גרגירי אפונה + 2 מעדן זה מה שאני מצליחה להכניס . משהו לא תקין נכון?

31/07/2010 | 22:12 | מאת: ד"ר אברהים מטר

השלשול הוא תוצאה מחומר הניגוד ששתית לביצוע צילום הבליעה במיון...אם הכל בסדר או משהוא לא בסדר ..תשובה נכונה ע"י בדיקה חוזרת של רופא...בגדול אם את שותה, משתינה , ללא חום, קושה בנשימה וללא כאב יוצא דופן ...לא צריכה להיות בעיה

31/07/2010 | 22:30 | מאת: ענבל

ההקאות המרובות הללו זה הגיוני? מקיאה המון.. וזה לא מעט מידיי מה שאני אוכלת? לעניות דעתכם המקצועית אודה ענבל

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים