לילה טוב!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

30/07/2010 | 22:50 | מאת: ר

שלום לרופאים היקרים! שמי ר. ואני לפני 3 יום שוחררתי לאחר שרוול קיבה מבית חולים בצפון (לא בני-ציון כמובן( יצאתי רק עם מכתב שחרור ועם דף מהדיאטנית - לא הכוונה, הסבר או כלום - מה עושים?? אני קרובה לייאוש!! PLS עזרה ר

שלום ר! אני מאד מבין את מצבך וזה קורה יותר מפעם אחת - בינתיים חייבים לעזור לך כמה יותר מהר - מה שכדאי לעשות עוד היום תכנסי לאתר שלי dr-dean.co.il ושם תצרי איתי קשר וכמובן שאצלצל בכדי לעזור לך עוד היום... שבת שלום דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים