בתחילת הדרך... שרוול ובקע סרעפתי...

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

29/07/2010 | 01:19 | מאת: גלי

לפני כחודש החלטתי לעשות ניתוח שרוול. מבחינת הנתונים אני יכולה, לצערי. זו לא החלטה של מה בכך בשבילי. אני אמא יחידה לשתי בנות קטנות (אבא נפטר באופן פתאומי), אבל החלטתי ללכת על זה בכל זאת, כי נמאס לי מאיכות החיים הזו... בכל מקרה, עשיתי בדיקות כאלה ואחרות עפ"י הפניית רופא המשפחה. בדיקת הגסטרוסקופיה מראה שיש לי בקע סרעפתי בגודל 5 ס"מ. מקריאה באינטרנט אני מבינה שזו יכולה להיות בעיה עם ניתוח שרוול, וזה ממש קשה לי... כל החלומות והשאיפות שלי קצת מתפוגגים...ואני פשוט לא יכולה להירדם בגלל המחשבות האלה... אז השאלה שלי האם ניתן לעשות ניתוח שרוול במצב כזה? האם זה מחייב ניתוח מעקף? אני ממש פוחדת ממעקף, ואני לא מעוניינת בניתוח כזה... בבקשה תשובתך... ולילה טוב.

שלום גלי! אין בעיה עם שרוול קיבה ובקע - לא מיד מנתחים את הבקע כי זה מאד תלוי בסימפטומים. ואם מחליטים לנתח, זה באותו הניתוח. בשביל זה צריך ייעוץ של גסטרואנטרולוג לפני כן.אין סיבה למעקף קיבה - אני אישית בתור גסטרואנטרולוג ותזונאי ממליץ על שרוול קיבה במקום ראשון ושני! אז אם נסכם - תמשיכי עם החלומות שלך שבהחלט יכולים להיות מציאות. אשמח כמובן לעזור לך ולכוון אותך ולגבות אותך. יום נפלא דין

29/07/2010 | 08:57 | מאת: גלי

תודה על התשובות המהירות... חוזרת לחלום, אם כי קצת בהסתייגות... קבעתי תור למרפאתך לשבוע הבא. תודה!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים