ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

28/07/2010 | 19:47 | מאת: בתיה

שלום ד"ר דין! אני קוראת המון מה שכותבים בפורומים השונים ודי מתוסכלת מכל הדעות השונות - אין הסכמה לגבי ויטמינים, תזונה, ואני מבינה מחברות שלי שאצלך במעקב שההדרכה והתמיכה שהם מקבלים ממך אינו תואם לחלוטין את מה שהדיאטניות אומרות במעקב במקומות השונים. ועם זאת - אותם חברות מאושרות כבר שנתיים ויותר אחרי ואין להם כמעט את התסכולים שאנשים אחרים אומרים בפורומים השונים. מה ההבדלים בינכם? מדוע זה ככה? אני יודעת שהשאלה ארוכה - אבל בכל אופן אולי לפחות תשובה קצרה. תודה רבה בתיה

שלום בתיה! זה נכון שאין גישה אחידה - אני רק יכול לומר שהכללים עליהם אני מתבסס נובעים מהיותי מומחה לתזונה ולמחלות דרכי עיכול היודע לעומק את הפיזיולוגיה של מערכת העיכול. יש המון "אמונות" שעל פיהם אנשים עושים דיאטות - ולא מחזיקים מעמד והם אינם נכונים. התהליך שעוברים איתי מתחיל כבר בפגישה הראשונה ויכולה להימשך שנים. זהו צעד מאד משמעותי בחיים וחייבים להבין אותו רק ככה, ועוד יותר חייבים לעשות אותו נכון. ולא מדובר רק בבחירת המנתח הנכון (הניתוח נגמר תוך ימים בודדים) אלא במשהו מקצועי שילווה לכל אורך הדרך! בהצלחה מהלב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים