שלום ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

25/07/2010 | 15:45 | מאת: קרן

אני אחרי ניתוח שרוול חודש רציתי לשאול כמה פרוסות לחם אני יכולה ביום ואיזה לחם אתה מציע והאם אפשר להתחיל בלחם? ורציתי להגיד למה לא כל בתי החולים יש להם פורום כמו שלכם שעוזר תומך הייתי רוצה להיות המטופלת שלך אבל אני רחוקה מצפת ?תודה ד"ר נחמד

הי קרן! המרפאה והתמיכה שלי הינה ייחודית - עומד לרשותך רופא שהוא מומחה במחלות דרכי עיכול ותזונה. אשמח לעמוד לרשותך כפי שאני עושה למנותחים רבים של המרכזים האחרים במסגרת מרפאתי הפרטית - כפי שאמרתי לשואלת הקודמת - בדור שלנו המרחק הגאוגרפי אינו מכשול. את יכולה ליצור איתי קשר דרך האתר שלי dr-dean.co.il ואשמח מאד לעזור לך - זה חשוב מאד לעשות את הצעד הזו בדרך הנכונה.... יום נפלא בינתיים דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים