שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

21/07/2010 | 18:16 | מאת: מרלן

שלום לך ד"ר, בעצם יש לי שתי שאלות 1) אני אחרי שרוול 7 ימים מה אפשר לאכול חוץ ממוצרי חלב (אשל, גיל, וכו,,)? 2) עשיתי הניתוח בצפת שאלתי היא האם אפשר להממשיך מעקב תזונה אצלך במרכז רפואי בני ציון? תודה לך

שלום מרלן! מאד חבל שלא יצאת עם הדרכה תזונתית מהבית חולים - שיחת השחרור עם הסברים הינה חשובה מאד (ובין החשובות בכל התהליך) ומתקיימת עם כל מנותחי המרכז. יש ליווי רפואי-תזונתי של המרפאה לכל אורך הדרך מתחילת ההתלבטויות לקראת הניתוח, ושנים לאחר הניתוח. לגבי שאלתך - רק מנותחי בני-ציון זכאים למעקב במרפאת התזונה בשל העומס הרב ועל כן אינני מקבל אנשים ממרכזים אחרים. אשמח כמובן לעמוד לרשותך לשיחה החשובה הזאת (אפילו עוד השבוע אם תרצי בשל החשיבות של קרבה לניתוח) ואולי בהמשך למעקב במסגרת מרפאתי הפרטית. ליצירת קשר דרך האתר שלי dr-dean.co.il יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים