ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/07/2010 | 13:57 | מאת: אורטל

והפעם הודעה לד"ר מטר - אני היום הייתי אצל ד"ר מבוטחת של כללית - שסגרו את הדלת בפניה לפני שבוע. המזכירה שלך הבטיחה לי תור מוקדם ואכן הוא מייד התקשר אלי וכבר ראה אותי בתוך יום - שוחחנו ארוכות ועברתי כבר לשלב הבא - שבוע הבא מרפאה כירורגית והרדמה. מהם התורים לניתוחים בבני-ציון? הבנתי מד"ר דין שלא ארוכים בכלל - למה הוא התכוון? האם ניתן לשלב גם ניתוח כיס מרה ביחד? תודה אורטל

20/07/2010 | 19:23 | מאת: ד"ר אברהים מטר

צריך לעשות את הניתוח יחד עם כיס המרה ...תור לניתוח לא יהיה ארוך...לוח זמנים ...במרפאה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים