לחזק את אריאלה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

20/07/2010 | 11:16 | מאת: אילנה

היום באתי למרפאת התזונה בבני-ציון להכיר את ד"ר דין שזימן אותי למרפאה באופן אישי אתמול בערב - ביום שהמרפאה אינה עובדת. השקעה אמיתית בבן-אדם שאינו מוכר לו - ורק השארתי לו הודעה במשיבון. ישבנו חצי שעה, מרפאה ציבורית, ויצאתי נפעמת - לא יאומן דברים כאילו. אז רק לומר תודה - ואני כבר מתה להיות אחרי ושייכת למשפחת המשורוולים של דין ובני -ציון אילנה

שלום אילנה! איזה כייף לפגוש אנשים חיוביים עם חיוך. אכן גם לי המרפאה היתה חוויה ואני מאד מקווה שביחד נצעד לחיים חדשים. לילה טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים