קורטיזול

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

19/07/2010 | 14:24 | מאת: טלי

שלום ד"ר דין וד"ר מטר. אני בשלב הבדיקות לפני ניתוח שרוול. עשיתי בדיקת דם לקורטיזול והתוצאה היתה גבוהה: הערך העליון היה 690 והתוצאה שלי היתה 742. הרופאה שלחה אותי לבדיקה נוספת בה לקחתי חצי כדור ב 23:00 בלילה ובבוקר עשיתי בדיקת דם. התוצאה שקיבלתי היא 31.7 כאשר הערך התחתוןשל קופ"ח הוא 138. האם זה תקין? האם יכול לגרום לבעיה בניתוח? בתודה מראש אתם מדהימים, אני נעזרת הרבה בפורום שלכם

הי טלי! זה תקין וזה טוב! מבחינה זו אין שום בעיה לניתוח. יום נפלא ותודה על המילים החמות - מאחורי המילים שלנו עומדים שני רופאים שבאמת עושים את המקסימיום לעזור לכולם כל אחד בתחומו הוא. וכמובן שאשמח לעזור לך - והמלצה חמה ממני באמת תמנפי את הניתוח הזה למקום הטוב ביותר. דין

19/07/2010 | 14:37 | מאת: טלי

תודה רבה רבה על התגובה המהירה. ד"ר דין מהקריאה בפורום אני מבינה שאתה מקבל במרפאה פרטית, היכן המרפאה? אשמח לקבל את מספר הטלפון. יום מקסים

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים