ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/07/2010 | 21:00 | מאת: רבקה

אני מועמדת לשרוול קיבה אצלך באסותא. אני שמעתי לאחרונה שיש שינוי במדיניות של המעקב לאחר הניתוחים באסותא - יש עובדת סוציאלית ודיאטנית למספר מפגשים ואתה עובד עם ד"ר דין ששמו הולך לפניו. מה לעשות - אני צריכה ייעוץ... תודה רבקה

18/07/2010 | 23:31 | מאת: ד"ר אברהים מטר

היעוץ והמעקב של דר דין הוא ללא תחליף...החולים שמנותחים באופן פרטי ב אסותא ממשיכים את המעקב עם דר דין ...אחרים המנותחים במסגרת מכבי צריכים להיות במעקב שמציעים מכבי=אסותא או לפנות באופן פרטי ל דר דין...אני ממליץ

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים