דין שלום.

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

18/07/2010 | 16:00 | מאת: שרון

דין היקר שלום. היום לפני 6- חודשים שקלתי 170 ק"ג. היום לאחר 6- חודשים אני שוקל 112, הורדתי סה"כ עד היום 58 ק"ג וממשיך להיות בריא ויפה. אני חייב להודות לך על כל התמיכה והעזרה גם בזמנים קשים... אתה תמיד תהיה "מלאך" שלי, אם הייתי יכול להמליץ לכל "המלאים"... לעבור טיפול במרפאה שלך הייתי עושה זאת בחום ואהבה, ולכל מי שחושב על המשך חייפ טובים ובריאים שלא יחשוב פעמיים פשוט החיים יכולים להיות טובים יותר גם ללא "שומן" נ.ב ד"ש מרונית.

איזה כייף לשמוע ממך - אתה מדהים ורק תישאר ככה. את הוכחת ומוכיח שאפשר לשנות חיים - והשתמשת בכלים הנכונים והכי חשוב בצורה הנכונה!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פה בשבילך ולא זז יום מדהים לך ולמשפחתך מהלב דין

19/07/2010 | 12:32 | מאת: מלי

היי שרון,כול הכבוד יישר כוח. שמי מלי וקיבלתי עלייך אימפורמציה מאיריס אישתו של יוסי,רציתי לדעת אם עברת מעקף קיבה עם כול מה שכרוך בזה כי אני ממש לפני זה בתודה מלי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים