בירור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

17/07/2010 | 15:28 | מאת: רנין

שלום רב, אני נערה מצפון, בת 26 .. לא בטוחה שפניתי לפורום הנכון. אבל אני סובלת מהבעיה הבאה כמעט חודש אחרי שאני נכנסת לשירותים אני מרגישה שאין לי כוח.. אין לי אנרגיה לעשות כלום. דבר כזה לא קרה לי בעבר.. האם יש בעיה בכלל או שיכול להיות שזה דבר טבעי? מה יכול להיות גורם לדבר כזה? ובמידה שאינני נמצאת בפורום הנכון אז לאיזה מומחה כדאי לפנות? תודה מראש,

שלום רנין! את באמת לא במקום הנכון - אבל הייתי פונה לרופא פנימי. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים