מה קורה?

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/07/2010 | 21:02 | מאת: ריטה נבואני

מה קורה עם חברי קופ"ח כללית - לאחרונה אני לא מצליחה לקבל אישור לניתוח - האם זה עיכוב לחיסכון????

16/07/2010 | 21:13 | מאת: ד"ר אברהים מטר

תשובה לשאלה שלך תתקבל רק מרופא המשפחה שלך..הוא צריך לדאוג לך ולבריאות שלך..בין היתר לתת תשובות לשאלות שלך.

18/07/2010 | 15:16 | מאת: כללית

נשמח לעזור לך ולטפל בצורה אישית בפנייתך. בכדי להעניק טיפול אישי את מוזמנת להזין את פרטייך- שם, עיר מגורים, טלפון, נושא הפניה בקישור המצורף - http://twisted.co.il/2009/clalit/CS/default.aspx עם מילוי הפרטים נציג של צוות שירות הלקוחות האינטרנטי שלנו ייצור איתך קשר בתוך שני ימי עבודה. במידה ויש עיכוב במענה אנא פני ישירות לשירות הלקוחות בדוא"ל [email protected] , [email protected] ואנו נחזור אליך בהקדם. רק בריאות, יערה, נציגת כללית

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים