לפני ניתוח- ד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/07/2010 | 11:49 | מאת: סיון

אני מתנתחת אצל ד"ר מטר באסותא עוד 10 ימים (הזמן טס) מקריאה נרחבת בפורומים השונים יש מנתחים שמשמתשים בזונדה ונקזים בזמן הניתוח. איך עובד העניין אצלך? האם יש אפשרות ללא כל זה? אני בחורה צעירה ואפילו די בריאה (רק די בריאה כי בכל זאת יש לי השמנת יתר). תודה

16/07/2010 | 20:51 | מאת: ד"ר אברהים מטר

אין צורך בזונדה ולא בנקז... רק במקרים מאוד יוצאי דופן, את יוצאת מניתוח רק עם אנפוזיה ביד , התחלת שתייה כעבור 12-18 שעות, שחרור 24-48 שעות...עמובן אם הכל בגדר התקין. בהצלחה.

17/07/2010 | 17:53 | מאת: סיון

נתראה עוד 10 ימים! :)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים