בירור

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/07/2010 | 11:37 | מאת: לחלי בוזגלו

אני עברתי ניתוח לפני 3 שבועות ומרגישה טוב אני גם אוכלת כל מה שעובר בלי בעיות אף פעם לא נסייתי פתית אורז אז מה גם אצלי הקיבה רחבה הלחצת אותי? מתי עברת את הניתוח? ומה את אוכלת ומה הכמות שאת אוכלת? הכמויות שלי קטנות למה שהייתי אוכלת ומרגישה מהר שהקיבה התמלא

16/07/2010 | 17:30 | מאת: חלי בוזגלו

ראשית! צאי מהלחץ.. זה שאני משתפת- לא אומר שאת צריכה להלחץ.. אני אחריי 3 שבועות עוד הייתי בטחונים חחח :) עכשיו אני טוחנת- חודשיים אחריי..! אני גם אוכלת מעט מידיי.. אבל א ו כ ל ת! וזו לא המטרה לאכול בכמויות כאלה ודברים כאלה.. בקיצור אל תלחצי ממני.. ואל תלחצי בכלל.. אני אישית זורמת עם זה בכל הכח :)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים