ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/07/2010 | 10:14 | מאת: יולי

בוקר טוב ד"ר יקר! אני במסע המיוחל של לקראת שרוול קיבה - רוצה את עזרתך. מספר שאלות לי אלייך: אני רוצה להיות מנוחתת אצלך כמובן (כמו רבות אחרות) ולהיות במעקב של ד"ר דין (ששמו הולך לפניו גם כן). אתם שניכם השילוב המושלם - ואני שומעת עוד ועוד אנשים שמדברים עליכם. אני חברת קופ"ח לאומית (זהב) - האם תוכל עזור לי או לפחות לכוון אותי. תודה ובאותו הזמן מתרגשת מהצעד יולי

16/07/2010 | 20:57 | מאת: ד"ר אברהים מטר

בהחלט אפשרי, לתיאום תור ניתן להתקשר במסגרת הרפואה הציבורית למרפאת תזונה 04-8359941 או במסגרת לאומי זהב להתקשר ל 054-4752841 בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים