ראשית- אתם מדהימים.. שנית..

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

16/07/2010 | 08:06 | מאת: חלי בוזגלו

כן יש גם שנית.. עד שיצאתי מה"סרט" של הניתוח הזה.. הנה אני חוזרת אליו! יש לי קיבה ר ח ב ה... אני בטוחהההההה! סופית!!!!!! יש לי 4 חברות שעשו את הניתוח שלי.. והן 5-7 חודשים לאחר מכן.. ומלבד נס קפה או פתית.. הן לא מצליחות לאכול כלום.. וכנ"ל המשקל שלהן.. אחת ירדה 50 קילו ב5 חודש!!!!!!!! מ-פ-ר-ג-נ-ת! אבל עכשיו מה איתי? אני אוכלת הכל.. ושאני מספרת לה מה אני אוכלת היא נשארת בהלםם.. לה קרתו 80% קיבה.. לשניה 85% בגלל סיבוך.. לי לדעתי הורידו 50% קיבה.. הבנתי שהיו לי סיבוכים והדבקיות.. וכניראה נשארה קיבה רחבה.. איך אני יכולה לבדוק את זה???? (הרופא המנתח אומר שלא ניתן.. אבל אני לא מאמינה לו) ועוד משהו נוסף... אני בממצוא בשבוע מתעלפת 3-4 פעמיים.. פשוט קורסת במקלחת, בעיר, סתם בנסיעה באוטובוס.. הייתי בבית חולים- דם וא.ק.ג תקין.. מה יכולה להיות הסיבה??? תודה רבה לך ד"ר דין על התשובות המהירות.. המשך כך :) שבת שלוםםם

שלום חלי! קשה מאד לענות לך דרך הפורום - ואת זאת אמרתי לך קודם - יש כל מיני סוגי ניתוחים - ונתונים אילו ביחד עם התלונות שלך והרקע הרפואי-תזונתי אינם מאפשרים לי לתת לך ייעוץ מקצועי כאן. אתה צריכה לשבת עם המנתח שלך או הגורם הרפואי-תזונתי שעוקב אחרייך ולעשות ייעוץ מסודר ב-4 עיניים - ועדיף לא לעכב את זה מדי הרבה - יש התעלפויות לא ברורות..... צר לי דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים