ערב טוב ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/07/2010 | 22:03 | מאת: מורן

קראתי את תשובתך - אני שייכת לקופ"ח מאוחדת ואני גם עובדת בקופה באחד הסניפים את האישור אמור לתת ד"ר זילברמן הרופא מינהל.. ניראה לך שהוא יאשד אם הערכים שלי? עד שהגעתי לאתר שלך רציתי מאוד להינתח ע"י ד"ר עסליה ועכשיו מתלבטת מי לדעתך יותר טוב בתחום הזה של הניתוחים ? אשמח לדבר עם מישהי שעברה לאחרונה את הניתוח לקבל קצת חיזוקים ולהוריד חששות. תודה רבה וערב טוב מורן

הי מורן! את בטח לא מצפה שאני אמליץ על מנתחים בפורום. לגבי החששות - בכדי להוריד אותם את צריכה לצעוד בבטחה עם גיבוי לאורך כל הדרך הזאת שיכולה להיות מדהימה. תזכרי על הסיפור של הניתוח נמשך יומיים - מה עושים אחרי???? בהצלחה דין

31/08/2011 | 13:58 | מאת: עופר

הי מורן! לגבי ההיטלבטות שלך . השם שלי עופר ואני גר במרכז הארץ ביום רביעי האחרון נסעתי עד חיפה לרמ"בם לד"ר עסליה לניתוח כשיש הרבה בתי חולים ורופאים באזורי והסיבה????? כמו שאת מבינה כניראה זה ד"ר עסליה! רופא וקודם כל בן אדם משיכמו ומעלה מיקצוען אמיתי מדבר בגובה העניים מקשיב מילה טובה אמפטיה בא בודק לאחור ניתוח מה עוד אפשר לבקש מרופא????? מי יתן וירבו כמותו.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים