ניראה לי שמצאתי את המקום הנכון!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/07/2010 | 21:14 | מאת: משודרגת :)

לפני כ-7 שנים עברתי ניתוח טבעת.. ירדתי 30 קילו.. התחלתי לעלות, הטבעת הסתבכה לי והוצאתי אותה לפני כ שנתיים! לפני חודשיים בדיוק עברתי ניתוח שרוול.. פחות 15 קילו בערך בחודשיים) לא משמעותיי בכלל! ציפיתי להרבה יותר.. וכשהייתי מתוסכלת.. במספר שאלות.. כמו למה אני מצליחה לאכול הכל.. באמת שהכל.. דוגמא: חתיכת שניצל קטנה, דג מטוגן, פתית עם מה שבא לי.. כמה חתיכות שווארמה דג מבושל, פירה, צ'יפס, ממולאים! הכל בקיצור והכל אני אוכלת בכמויות קטנות (כי אני נלחמת בעצמי, כי אם אנסה יותר אני אצליח) לצערי בגלל התסכול הזה.. אני גם אוכלת ומקיאה (בכח.. דוחפת אצבעות בכדי להקיא) אני מצליחה לשתות אלכוהול.. (פעם ב.. באירועים כוס אחת) מוגז ניראה לי זה הדבר היחיד שעושה לי "בלאגן" מעבר לזה.. ניראה לי שהכל רגיל אצלי.. ועכשיו לשאלה המתבקשת.. הבנתי שמנותחי שרוול לאחר טבעת.. זה ניתוח כושל! מה קורה איתנו? למה הקיבה שלנו נשארת רחבה? אין לנו שום "כח עזר"? האמת היא.. שאני מזמן התייאשתי מהניתוח הזה.. סתם עשיתי אותו כי ראיתי חברות שעשו את הניתוח ורזו מלללללא! אני הכי שלמה עם עצמי.. באמת עם ה110 קילו האלה שעליי אני מלכת החן של ישראל לשנת 2010 (בתחרות מלכת היופי השמנה של ישראל) אבל אם כבר עשיתי ניתוח... אני רוצה לדעת, למה זה לא יוצלח.. ו- מה אני עושה כדי להיות רזה?? ואל תגיד לי "להתחיל לשמור".. כי אם הייתי יכולה לשמור לא הייתי עושה ניתוח! אני יודעת שזה לא הוקוס פוקוס.. אבל ציפיתי לכח עזר! אשמח לקבל ממך תשובות ברורות.. תודה וערב נפלא.. חלי בוזגלו :)

חלי שלום! יש לך המון שאלות ובעיות והכל קשור כמובן לשילוב הניתוח (השני) ועניינים רפואיים ותזונתיים. מנסיוני זה קשור כנראה שלא היה לך נעשה הגיבוי המתאים לאחר הניתוח (או שלא ניצלת אותו). אני כן יכול להגיד לך בוודאות - שיש תחת מעקב שלי מנותחים רבים לאחר טבעת שהפכו לשרוול ומאושרים - והמכנה המשותף שלהם שהם פשוט עשו את הצעד הזה בצורה הנכונה עם הכוונה, ליווי וגיבוי שלי. לילה טוב וכמובן שאשמח לעזור לך אם אוכל דין

15/07/2010 | 23:20 | מאת: שמן בדימוס

הי חלי מה קרה? 15 ק"ג בחודשיים. וכמה היית מעלה אלמלא הניתוח? הכל בסדר יפתי.. ואני עדין מעוניין להציע לך חברות. רון.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים