מרפאת תזונה!!!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/07/2010 | 13:24 | מאת: רעות

שלום רב! למה אין את השירות של מרפאת התזונה באסותא ואלישע!? אני מדברת עם חברות שלי שעברו דרכך בבני-ציון וחבל שאין את זה שם? אני דיברתי עם העובדת הסוציאלית באסותא והיא היתה צריכה להמליץ לי על מה לאכול - מדוע? האם זה נכון ו"כשר" מה שהיא אומרת? מה עושים? רעות

שלום רעות! מרפאת התזונה והבריאות עובדת בצורה ייחודית רק במרכז הרפואי בני-ציון לטובת מנותחי המרכז. מרפאה זו מנוהלת על ידי רופא מומחה מחלות דרכי עיכול ותזונה ביחד עם דיאטנית המרפאה - צוות שלדעתי (לדעת רבים אחרים) מושלם לתמיכה, ליווי וגיבוי של קהל זה. לדעתי כל מי שעובר ניתוח כזה, שאמור לשנות את החיים - חייב לקבל את הגיבוי הרפואי-המקצועי ביותר ולא פחות מזה. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים