cortisol

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

15/07/2010 | 13:01 | מאת: דבורה

שלום, אני בסיום הבדיקות לקראת שרוול קיבה. יש לי ועדה ב 27 לחודש. היום קבלתי תשובה לגבי הקורטיסול והערך גבוה = 333. אני מבינה שד"ר מטר בחו"ל עד סוף החודש , כך שהוא לא רואה את תוצאות הבדיקה. מה עלי לעשות? להגיע לועדה? לדחות? לגשת לרופא מומחה? אודה לך מאד אם תענה לי בהקדם דבורה

אם ערכים מאד מוגברים (אני לא יודע מה טווח הנורמה במעבדה שבוצע הבדיקה)- צריך לפנות לאנדוקרינולוג להמשך בירור. לדעתי זה מה שיגידו לך בועדה. בהצלחה דין

15/07/2010 | 14:19 | מאת: דבורה

תוצאת הבדיקה כלשונה גבולות נורמה לנבדק 55-248 תוצאת הבדיקה 333

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים