אני ....

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/07/2010 | 22:55 | מאת: אריאלה....

היי מלי אני עברת מעקף קיבה לפני 9 חודשיים אצל אחת והיחיד ד"ר מטר ויש הצלחה ואני הכי מאושרת בעלום חיים חדשייםבהצלחה

15/07/2010 | 01:49 | מאת: מלי

אריאלה שלום , אשמח לקבל יותר פרטים מאחר ואני די חוששת ואם אפשר לדעת כמה רזית ב9 חודשים ? תודה מראש מלא

15/07/2010 | 21:43 | מאת: אריאלה ...

היי מלי אני נמצאת באיימל [email protected]

15/07/2010 | 12:46 | מאת: אשתו של יוסי

בעלי עבר את הניתוח לפני 7 חודשים ירד 40 קילו ומרגיש נהדררררררררררר יש לך תמיכה של רופא מקיסים אין לך ממה לחשוש בעלי נולד מחדש בהצלחה

15/07/2010 | 13:16 | מאת: מלי

היי אשתו של יוסי. תודה על התגובה ,יש דרך כול שהיא לקבל יותר פרטים על הניתוח עצמו אשמח לשוחח איתך בדרך כולשהיא,אני מלאת חששות

16/07/2010 | 09:16 | מאת: ד"ר אברהים מטר

סליחה על האיחור ..אני נמצא בחו"ל..אריאלה את עברת ניתוח דומה למעקף תריסריון ..בלועזית BPD בשל הניתוחים הקודמים שעברת באזור העליון של הקיבה לא התאים לך שרוול קיבה ובאותה מידה לא התאים מעקף קיבה ..הניתוח הוא סוג מסובך יותר של מעקף ונקרא BPD

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים