הפרעות אכילה, נטילת כדורים בעקבותן

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

22/02/2009 | 15:53 | מאת: תמרה

היי אני בת 26, 1.60 מטר ושוקלת 53 ק"ג. סבלתי מהפרעות אכילה קלות (בעיקר בולמוסים, ומעט הקאות) ופניתי לפסיכיאטר שטיפל בי גם באמצעות שילוב של: אפקסור וטופמקס במינונים שונים. לפני כשבוע סיימתי את הטיפול התרופתי ואני מודאגת מאוד שאשמין (כבר עליתי 2 ק"ג, לא בשבוע האחרון, אלא במהלך הורדת המינונים). כל מה שאני רוצה לדעת הוא האם לכדורים השפעה על ה-BMR או שהעלייה במשקל נובעת פשוט מאוד מאכילה.... תודה רבה

צר לי - אבל זה לא נושא הפורום! שאלות כאילו יש לשאול את הרופא מטפל שלך.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים