לפני מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/07/2010 | 20:37 | מאת: מלי

אשמח לשמוע ממישהוא שעבר מעקף קיבה. תודה מלי

18/07/2010 | 17:57 | מאת: מירב

בעלי עבר מעקף קיבה ביולי,הניתוח ערך 3 שעות ועוד שעת התאוששות,מס' שעות לאחר מכן קם מהמיטה,לסיבוב קצר,[לא התלונן על כאבים]למחרת התהלך יותר זמן,והוא עדין בצום,למחרת עשו צילום אם אין נזילות,שתה מעט,אחר הצהריים שוחרר,רק שתיה כל פעם לגמה לשתות2 ליטר,לאט לאט ,עכשיו הוא עדין שותה,חלב,ריויון, גיל, מרק,לא חש רעב,היום שבועיים לחר -17 קילו פחות לחץ דם 120\80,אני בעד ,שווה שווה, שיהיה בהצלחה

18/07/2010 | 21:30 | מאת: מלי

המון תודה לך על התגובה. הייתי רוצה לדעת האם בעלך עבר ניתוח ע"י פתיחת בטן או לפרסקופיה? והיכן הוא נותח? המון תודה מלי

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים