ניתוח שרוול???

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/07/2010 | 20:32 | מאת: מורן

שלום ד"ר דין.. רציתי לדעת לפי הערכים שלי האם אתה חושב שיאשרו לי לעבור את הניתוח .. עשיתי כבר את כל הבדיקות הדרושות והייתי אצל כל הרופטים המקצועיים מה שנותר לי זה רק לחכות לתור אצל המנתח ולשמוע את דעתו . אשמח אם תאמר לי מה הסיכויים . הגובה שלי הוא - 1.57 והמשקל - 88 . רצוי לציין שאני סובלת משני פריצות דיסק בעקבות ההשמנה. תודה מראש מורן

שלום מורן! לפי החישובים ה-BMI מעל 35 - אתה יכול ללכת ללינק הזה ולחשב אותו בעצמך: http://www.dr-dean.co.il/pages/calc-bmi.php עם BMI כזה ופריצות דיסק - יש סיכוי (לא גבוה) לאישור הניתוח - מאד תלוי בקשיחות של הקופה. בהצלחה כמובן דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים