יתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/07/2010 | 14:16 | מאת: ש

שלום רב, הייתי אמורה להינתח אצל ד"ר חזן, ומכיוון שנסגרה מרפאתו אני מחפשת כירורג חדש טוב. כבר עברתי את כל התהליך: כל הדביקות מטעמו של ד"ר חזן כולל שיחה עם תזונאית (נעמה) וכן שיחות עם עו"ס.רציתי לדעת האם זה אומר שאני צריכה גם לבקר אותך טרם הניתוח? הנני חברת קופ"ח כללית וממתינה להתחייבות. האם יש אפשרות ליצור קשר עם מרפאתך? ומה המספר? ראוי לציין כי היה לי תאריך לניתוח בספטמבר.

מרפאת התזונה בבני-ציון 04-8359941 ואשמח לעזור לך כמובן כמו לכולם - זה הכתובת שלך. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים