שלום ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/07/2010 | 12:38 | מאת: סיגל

רציתי לשאול באיזה שלב אוכלים לחם שיפון קל אני אחרי3 שבועות מהניתוח?ואם אפשר לאכול קרוב ממולא ומרוסק תודה

שלום סיגל! לחם קל (אפילו עם שיפון) - אינו לחם עם האלמנטים של תזונה נכונה שצריכים לעודד לאכול. היא אינה גורמת לתחושת שובע מספקת ונעלמת מהקיבה מהר - אז עדיף לחם מקמח מלא (אפשר שיפון) ופרוסה פחות גדולה. את צריכה לזכור כל הזמן - שהמטרה שלך (במיוחד עכשיו) הוא לרכוש הרגלי אכילה נכונים שיחזיקו אותך במשקל הרצוי לאורך שנים. לגבי כרוב ממולא ומרוסק - נראה שכן - הכל כמובן תלוי בקצב ההתקדמות שלך. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים