מרפאה מדהימה!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

14/07/2010 | 09:11 | מאת: שוש מתל-אביב

בוקר טוב לגולשי הפורום המיוחד ויחיד הזה! זה פשוט מדהים - באתי אתמול מתל-אביב לחיפה לראות ולהאמין לעיני ואוזני ששני הדמויות המופיעות בפורום אמיתיות. ואכן כך הוא. ראיתי מאחורי כל העמודים הרבים של הפורום - ישנם לתדהמתי אותם שני רופאים בכירים שיושבים יחדיו למען המטופלים - כל אחד בתחומו הוא. עברתי בתחילה אצל ד"ר דין ששטח בפני את האני מאמין שלו בצורה מקצועית וברורה עם חיוך אמיתי ואמונה שהעתיד יהיה טוב יותר. אחרי זה עברתי לד"ר מטר- שהיה מחייך, סבלני, הסברתי ואמר לי בדיוק מה תפקידו של הכירורג בתהליך - הניתוח בלבד!!! אחרי זה חוזרת לדין. יצאתי אחרי שעתיים עם תור לניתוח אצל ד"ר מאדי (ששמו הולך לפני) בעוד 3 שבועות. אני מתרגשת כולי - מכל התהליך - לא יאומן זהו רפואה ציבורית ברמה הטובה ביותר. שיהיה לכולם יום טוב - ואני מקווה שמילים אילו עוברים הלאה ובהזדמנות זו - תודה עמוקה לד"ר מטר וד"ר דין - אתם מעבר לרופאים - אנשים מיוחדים ביותר! שוש מתל-אביב

שוש שלום - אני יודע שאני עונה בשם ד"ר מטר גם כן - אנחנו עושים את המאמץ המירבי לעזור לכולם. תודה על המילים יום נפלא ומחכים כבר לשלב הבא - זהו צעד נפלא בחיים אם עושים אותו נכון!!!!!!!!!!! דין (ובשם ד"ר מטר)

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים