דין היקר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/07/2010 | 18:27 | מאת: סימה

היי,בשעה טובה קיבלתי אישור חיובי לניתוח.לא הייתי חייבת להגיע לועדה,פשוט להעביר לידם את כל המסמכים,הבדיקות וכו...אני מאושרת עד השמים ובכל זאת קצת עצובה מכיוון שנורא רציתי לעשות את הניתוח בחיפה ושד"ר מטר ינתח אותי.אך כמו שאתה יודע אני מגיעה מדימונה ומאוד קשה לי עם המרחק הזה.זה פשוט לא מסתדר מהרבה סיבות במיוחד עם הילדים.אני מתכוונת לעשות את הניתוח בבית חולים סורוקה אצל ד"ר אבנת והבנתי שהוא חדש בתחום השרוול.מה אתה מייעץ לי לעשות?אני מאוד חרדה.זקוקה לתמיכה.סימה

סימה שלום! אני יודע ששוטטת רבות בפורומים - את כבר יודעת ואמרתי לך את זה המון פעמים - חשוב מאד מעבר לניתוח - שתעשי אותו נכון כלומר יחד עם ניתוח מוצלח ללא סיבוכים שתעשי בדיוק מה שצריך בכדי להגיע לתוצאה הרצויה. זה חלקי במערכה.... מה יש בסורוקה - אין לי מושג! אשמח לעזור אם אוכל - יום טוב ובהצלחה דין

13/07/2010 | 20:26 | מאת: סימה

אתה יותר מכולם יודע ומכיר את תחושותיי.שוב,כמובן שהייתי רוצה להיות חלק ממנותחי חיפה(אצלכם).אם אבקש אותך לתמיכה לאחר הניתוח,אפילו שזה בסורוקה,האם תהיה מוכן?או שזה רק אם אנותח בחיפה?תודה מהלב סימה.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים