ניתוח-ד"ר מטר!!!!!!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

13/07/2010 | 10:57 | מאת: השניה בתור

שלום! אני מוזמנת לניתוח בעוד כשבוע בבני ציון. מסתבר שאני השניה בתור. יש לפניי בחור שהוזמן לאותו יום ולאותו מנתח ורשום לפניי. שאלות: 1. האם אותו מנתח יכול לנתח 2 ניתוחים זה אחר זה?-זה קצת מפחיד מבחינת עירנות וכ"ו. 2. האם יכול להיות שיתנו לי פתאום מנתח אחר וזה יהיה במקביל או אחרי אותו מנותח. אני ממש חוששת,עזרה....

שלום רב! 1. אותו המנתח יכול לנתוח מספר ניתוחים באותו היום בלי בעיות. 2. בבית חולים ציבורי את לא יכולה לבחור את המנתח - כלומר תמיד יש סיכוי מסוים שיהיה מנתח אחר. אין מה לחשוש - הצוות בבני-ציון כולו מדהים!!!!!!!!!!!! בהצלחה דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים