רוק

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/07/2010 | 15:25 | מאת: אנונימי

חנוחנ02 005222656722ד"ר קרן שלום אני 10 ימים אחרי ניתוח. לעיתים לאחר האוכל עולה לי רוק. (הרבה) שאני ממש חייב לפנות אותו (לירוק)זה יכול להמשך 1/4 שעה ואולי אף יותר. . 2 שאלות: 1. האם הדבר דומה להקאה קרי גורם לכיווצי הקיבה? 2. האם זה יעבור עם הזמן?. תודה

1. לא 2. כן

13/07/2010 | 16:00 | מאת: ליאת

היי שמי ליאת אני 3 שנים לאחר ניתוח מעקף קיבה.רוק הוא דבר שכיח לי זה קורה כשאני אוכלת יותר מידי.מספיק שאוכל כפית יותר ממה שאני צריכה וזה מופיע זה נורא מציק ולא נעים. עצתי לך תנסי להיות קשובה לבטן ולעצור את האכילה בזמן בהצלחה!

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים