קשה לי...

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/07/2010 | 21:15 | מאת: לפני ניתוח-ד"ר דין!!

אני צריכה לעבור ניתוח בעוד כשבועיים באסותא. אני לא מצליחה להקפיד על הדיאטת דלת הפחמימות הזאת.מאוד קשה לי אני מרגישה שאני רוצה להיפרד מכל האוכל שלא אוכל לאכול עוד מעט וזאת הפעם האחרונה שאוכל להתענג על זה. מה יהי איתי? לא ינתחו אותי?

אין ספק שינתחו אותך - הדיאטה אמורה רק לעזור למנתח. אבל את צריכה להבין שהדיאטה לפני הניתוח - זה איזו שהיא הכנה מסוימת לקראת האורח החיים הבריא שאת אמורה להיות איתי לאחר הניתוח - אחרת מיותר שתעשי אותו. אם לא תחליטי לשנות אורך חיים לטווח ארוך המשקל יעלה שוב. דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים