שאלה לד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/07/2010 | 21:04 | מאת: חגית

אני אחרי 15 מניתוח שרוול ונותחתי על ידך מרגישה טוב מאוד לא מציק כלום (בלי עין רעה) אני קוראת בפורום על אנשים שסובלים מה הסיבות? קראתי גם על אנשים שמסיימים את המעדן בשעה האם זה הגיוני? שעה לאכול מעדן או אני לא בסדר תודה ד"ר יקר

שלום חגית - סליחה שאני עונה למרות שהפנית את השאלה לד"ר מטר - אבל זהו בדיוק תפקידי בשילוב כוחות ביני לבינו. הוא המנתח ואני אחראי על ההדרכה, הכוונה וגיבוי לפני ולאחר השחרור. מנסיון כל אחד מחלים בצורה אחרת - האכילה האיטית בגלל הבצקת לאחר הניתוח וזה משתפר עם הזמן. מאד מאד חשוב מה אוכלים - כיוון שהמזונות משפיעים באופן ישיר על המידה ומהירות ההחלמה והשגת התוצאה הרצויה לאורך זמן. מקווה שאת יודעת ומיישמת את זה! לילה טוב דין

11/07/2010 | 23:27 | מאת: ד"ר אברהים מטר

את כנראה מיוחדת..תשובה נכונה קיבלת מ דר דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים