בוקר טוב ד"ר מטר

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

11/07/2010 | 08:03 | מאת: שאלה

אני נותחתי על יד בני ציון שאלתי היא כמה אתה אישית חותך מהקיבה? למה אני שואלת כי אתמול נפגשתי עם זוג חברים ושאלו אותי כמה חתכו לך אמרתי כמו כולם בין 70%-80% אז הם אומרים לא זה תלוי כמה את רוצה המנתיח שלנו שאל אותנו אני הייתי בהלם כי זו הפעם הראשונה שאני שומעת דבר כזה לבעל חתכו 80%-ולאישה50% והם שמעו שבבני ציון משאירים את השרוול רחב האם זה נכון תודה ד"ר יקר אם תסביר רבבקשה

11/07/2010 | 15:23 | מאת: ד"ר אברהים מטר

המידע שקיבלת אינו נכון - ניתוח שרוול קיבה הוא כריתה של 70-80 אחוז נמנפח הקיבה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים