ד"ר מטר!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/07/2010 | 18:10 | מאת: רניה

שלום רב מנתח יקר! אני מועמדת לניתוח בקרוב - ויש התלבטויות - הרופא שמנתח אותי אמר שעושים 5 חורים - וכאן ראיתי אותך כותב שאתה עושה שלושה. מדוע זה קורה? האם זה אותה הניתוח. האם יש קשר בין מספר החורים וגודל השרוול שאפשר להשיג? אודה לך על תשובתך רניה

10/07/2010 | 19:05 | מאת: ד"ר אברהים מטר

מספר החורים ..זה שיקול ובעיה הכי קטנה . את לא צריכה להיות מודאגת מהדבר הזה. כתבתי שניתן לבצע את הניתוח בחור אחד, שניים, שלושה ...עד 10 חורים. באופן רוטיני רוב הכירורגים מבצעים את הניתוח ב 5 חורים .......זה בכלל לא בעיה ולא צריך להדאיג אותך....בהצלחה

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים