לדר מטר שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/07/2010 | 17:18 | מאת: סיגל

שלום לך דר מטר, לאור העובדה שהבנתי שלא בטוח שאתה תנתח אותי כשאני מגיעה עם טופס 17 (קופח לאומית.) אני לא רוצה לעבור ניתוח באסותא מחשש לסיבוכים. מיהם המנתחים האחרים? רוצה להינתח על ידך, מתה מפחד ככה סתם שרופא אחר ינתח אותי. תודה סיגל

10/07/2010 | 19:02 | מאת: ד"ר אברהים מטר

במחלקה עובדים כ 20 רופאים, הרופאים שמבצעים ניתוחים אלה עם הרבה מאוד נסיון בניתוחים מסוג זה ובכלל בניתוחים לפרוסקופים הם שלושה - דני שטיינברג - גדעון סרוקה - מאדי חוסאם - את יכולה להיות שקטה לכולם נסיון רב בתחום

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים