שלום ד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/07/2010 | 16:21 | מאת: כרמית

אני מאוד מתרשמת מהפורום וכל כך מעניין אני מהמרכז נותחתי לפני 15 ימים ניתוח שרוול רציתי לשאול מתי אפשר להתחיל לאכול פסטה-אורז והאם אפשר לאכול כמו אפונה ירוקה מרוסקת או שעועית מרוסקת נמאס ממרקי ירקות לארוחת צהריים אהיה מודה אם תעזור תודה

שלום כרמית! אם את 15 יום אחרי הניתוח והכל בסדר - אפונה או שעועית מרוסקת זה בהחלט אפשרי. רק לאט לאט להקשיב לקיבה ה"חדשה" שלך - האם אותו דבר חדש שאת אוכלת עושה לה טוב. יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים