ניתוח אצלכם!

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

10/07/2010 | 11:22 | מאת: תרצה

בוקר טוב! אני כמו רבים אחרים בדרך להתבלבטות לשרוול קיבה - האם לא נכון לומר שהתהליך כעת לניתוח די ארוך בגלל הכנות של קופות החולים? לאחר שאקבל את האישור לניתוח המיוחל - האם ניתן להגיע אליכם לניתוח גם מאיזורים אחרים בארץ - כי זה מדהים מה שאני קוראת כאן? תודה רבה תרצה

שלום תרצה! אם תסתכלי על הדפים בפורום - תראה שיש לנו מנותחים מכל הארץ מאילת ועד למטולה וזה בגלל השילוב כוחות הייחודי הקיים אצלינו בין הכירורגים לבין הגסטרואנטרולוגים שכולל בין השאר את מרפאת התזונה שכל אחד עושה את תפקידו למען המנותחים הרבים של המרכז - כל אחד בתחומו הוא וביחד. בהצלחה בבחירה יום טוב דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים