שאלה לד"ר דין

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

09/07/2010 | 12:44 | מאת: אלינה

רציתי לשאול אם בסדר מה שאני אוכלת בבוקר כוס רויון אחרי שעתיים גבינה צפתית + עגבניה מגורדת בצהריים עוף בתנור עם גזר+קישוי+בצל+גמבה כל זה מאודים טוב ורכים אני אחרי ניתוח שרוול 13 ימים ואני אף פעם עוד לא אכלתי עוף אני אוכלת רק מרק בלי עוף כי לא אהבתי עוף טחון אז אמרתי אנסה בתנור על איזה מעדן אתה ממליץ? תודה ד"ר יקר

שלום אלינה! השאלה לא ברורה - תקראי מה שאת כותבת שאת כבר אוכלת "עגבניה מגורדת בצהריים עוף בתנור" ואחרי זה את כותבת: "ואני אף פעם עוד לא אכלתי עוף אני אוכלת רק מרק בלי עוף"... אני לא מבין אם אכלת כבר עוף בתנור - לא ממש מומלץ ביום ה-13 - אבל אם כבר עשית את זה ואת מרגישה טוב - אז כנראה שזה בסדר - אבל תלעסי אותו טוב ולא מדי מתובלן. לגבי מעדן - רק לבנים ללא תוספות - ואם רוצה מתוק אז רק במתיקות מעודנת של יופלה. שבת נפלא דין

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים